Magi i Livet

Välkommen till Magi i Livet

Endast bokningar för 2018 kan ske

Hos mig hittar du andlig kartläsning som hjälper dig finna den rätta vägen för just dig, du finner magiska resor där du & din själ tar sjumilakliv in i Magin & Sanningen. Du kan deltaga i underbara själakureser här på Gården, där ditt mediala, intuitiva och shamanska jag får fröjdas och utvecklas. Förstås kan du också besöka mig för att få tala med dem på Andra Sidan, dina nära, kära har alltid så fantastiska budskap att förmedla.

I år reser vi till Portugal i slutet av april för en totalt magisk resa till Sintra där din andliga kanaler får en häftig uppgradering. Hit har många, många rest för att med platsens magi uppgradera sig själva för en högre närvaro med själen. 

I början på juni drar den här Kärlekskrigaren till Amorgos igen för nittonde gången. Här utmanas alla våra sinnen; du vandrar, intensivcoachas, yogar på stranden, mediterar och umgås med ditt andliga team i två hela veckor. En resa för dig som längtar efter en utmaning som stannar kvar länge, länge.

I september reser vi till Spanien och Solkusten tillsammans för en själslig, fysisk, mental inover Vi äter läkande, helande mat som vi lagar tillsammans, vi tar hand om dom där stoppen som hindrat i sinnet, vi gör en makeover som heter duga tillsammans - allt för att vår härliga inre Tiger äntligen ska få skutta igen!