Magi i Livet

Mina fantastiska, magiska resor:

 

SINTRA, Portugal  22-29 april

Hit har magiker, alkemister och andliga sökare rest under lång tid, väl medvetna om att här sker en initiering som är något alldeles särskilt. Under den här veckan låter vi oss helt enkelt få glida in i Magin utan motstånd och få upplevelsen hur det är när Själen har kommandot - inte våra tveksamheter på oss själva eller rädslan för att allt ändå inte funkar i slutänden. Helt enkelt en skitkul vecka tillsammans där vi njuter av att vara fullständigt i tillit till Magin! Förutom att besöka kraftplatserna, så ägnar vi vår tid tillsammans att undersöka vår Själs kraft när den får komma till tals fullt ut.

Kursavgift 5200:-

Tillkommer flyg && hotell.

 

AMORGOS  3-17 juni

För nittonde gången återvänder jag till min älskade kristallö i Grekland. Det händer helt enkelt för mycket på dessa resor för att jag ska kunna sluta! Två veckors vandringar i kristallbergen, bad i det osannolikt turkosa havet, ceremonier & yoga på strandkanten, meditationer, regressioner, coaching-a-la-heta-stolen, djupgående snack med Andra Sidan och mycket annat som Kraftfyller din kropp&själ på ett sätt du aldrig glömmer. Vi bor enkelt på Adonis hotell ett stenkast från havet och vi vandrar stillsamt, kärleksfullt och så kraftfullt rakt in i vår barnlika närvaro, vår Själ som länge längtat efter mer uttryck.

Känner du att något särskilt kallar när du läser, då är det denna galet magiska ö som ropar på dig - välkommen!!

Kursavgift: 6900:- (1000:- rabatt om du rest med mig till Amorgos tidigare)

Tillkommer flyg ca 3500, färja 800 t o r, ev hotel i Aten 1 el 2 nätter, hotell ca 4-4500.

 

SPANIEN oktober 2018

Vi tar en vecka tillsammans på solkusten där du får laga veganmat av bästa sort tillsammans med alla andra, lyssna på den fysiska kroppen och dess behov, låta dig coachas till en bättre närvaro med dig själv och dina sanna önskningar i allt från mat, träning till själens kost som samtal med andevärlden, din intuition och ditt magiska jag. Vi tar också hand om ditt fysiska jag och hur du visar upp dig inför världen - dags att slänga lite gråbeiget och lyfta fram ditt sensuella vackra jag kanske?

En härlig vecka för alla dina sinnen

Kursavgift: 4500:-

Tillkommer resa, hotell, mat o dyl.