Magi i Livet

Välkommen till Elinor Hedlunds Magi i Livet!

Med 25 års erfarenhet i den mediala branschen, erbjuder jag dig konsultationer, kurser och resor. Min magi i livet förenar den djupa kunskap jag erhållit i min kontakt med andevärlden och inspiration inför hur du själv kan skapa din egen Magi i Livet.

De andliga vänner jag samarbetar med är mina bästa vänner och coacher. Det är de som inspirerat mig i min vägbana i livet. För utan att Sanningen om oss själva får komma i dagen, lever vi inte våra liv fullt ut. Sanningen är tuff att höra, men om alternativet att leva i vilsenhet om vem är inte längre är ett alternativ, kontakta mig.

Välkommen till mig, du som vill veta vart du befinner dig i livet, hur du kom dit du är och kanske framför allt hur du tar dig dit DU vill.

Mina andliga kartläsningar är mycket uppskattade och ger dig tillbaka känslan av att vara på väg igen, full av inspiration av att vara just du. Här och nu.

Följ min blogg där du får veta mer om mig, mitt magiska liv, mitt mediala arbete, mina tankar på elinor.tarotguiderna.se