Magi i Livet

DU FÖRLORAR ALDRIG NÅGON/NÅGOT. LIVET TAR BARA EN ANNAN FORM.

Boka för 2018 nu!

Boka mina kraftfulla andliga kartläsningar med fullständigt "flygfoto" av vad som egentligen pågår och hur du kommer vidare dit du vill.

Mina kartläsningar hjälper dig att se din inre karta & förmåga att använda ditt eget kompass så du kan fortsätta din Sanna Väg.

När Väggen/stupet är nära | När du beslutat dig för att sluta blunda | När det du trängt undan väller upp inom dig | När du är vilsen | När man står mitt i massor av känslor och en djup insikt om att Du är vilse från Dig själv. När du helt enkelt vill ha en energikick som heter duga!
Kontakta mig!

 

 

 BOKA f 2018 se kontakt

Andlig kartläsning, 1,5 tim 900:-.  

 Här förenar vi andevärldens fantastiska örnsyn och kartlägger vad som egentligen försiggår och hur du kommer vidare dit Du vill. Ärligt, kick-ass-energi & massor av inspiration för livet igen.

 

Mediala konsultationer 1 tim 800:-

För dig som vill ha kontakt med andevärlden i form av nära, kära som gått över på andra sidan. Jag följer andevärldens anvisningar och ägnar inte tid åt massor av beskrivningar, utan tar reda på vilka dom är och hör sedan noggrant på vad dom vill, varför de kommer.

OBS! Privata konsultationer endast månd-onsd 10-14. Ej kvällar el helger!

Coachinggrupper i hur du behåller fokus när du ska omprogrammera ditt beteende till ett friskare, sundare som skapar totalt välmående.

 

Andliga energikickskvällar här på Gården!

Ta ditt bästa gäng och kom hit för en magisk kväll där jag förmedlar lite budskap från andevärlden, tar fram tarotkorten och ger var och en in-i-hjärtat-råd och vi bjuder på härlig veganfika!

Upp till 8 deltagare - budskap till var och en, lite längre för var och en. 2400:-

Över 8 - Max 20 deltagare - Vissa får budskap från andevärlden, resten magiska råd från tarotkorten. 300:-/deltagare.

Mejla för bokning!